OVER Michel Haubrich Fotografie

Welkom op deze website.

Mijn naam is Michel Haubrich. Ik woon in Brakel, een dorp aan de Waal in de gemeente Zaltbommel.

Mijn passie voor fotografie is ontstaan, nadat ik een aantal jaren geleden “gewoon zomaar” een spiegelreflexcamera had gekocht. Al snel kwam ik erachter dat ik het ontzettend leuk vond om te fotograferen, al waren dat in eerste instantie vooral foto’s van mooie plekken in de omgeving.

Door mijn werk in de Grond-, Weg- en Waterbouw, kreeg ik al snel de wens om deze prachtige projecten vast te leggen op de gevoelige plaat. Deze wereld boeit me enorm. De projecten, de technieken en de mensen die dagelijks hiermee bezig zijn,  prachtig om dit te fotograferen. Reden genoeg dus om mezelf hierin te willen specialiseren.

Van uw project een herinnering maken in beeld is waar MichelHaubrichFotografie voor staat!

Apparatuur

Ik werk met de juiste apparatuur en programma’s om op deze manier een zo goed mogelijk eindproduct te kunnen leveren. Alle camera’s en objectieven worden jaarlijks gekalibreerd en zorgvuldig behandeld. Ook de bewerkingssoftware is altijd up-to-date.

Certificaten en PBM's

Ik ben in het bezit van diverse voor de bouwplaats benodigde certificaten, waaronder VCA-Vol. Daarnaast ben ik bereid om deel te nemen aan eventuele poortinstructies. Vrijwel alle PBM’s behoren tot de uitrusting, denk hierbij aan helm, veiligheidsschoenen, zwemvest en kleding.

Offertes & Afspraak

Voor mij is het belangrijk duidelijk te zijn in prijzen en afspraken. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan. Desgewenst kan ik geheel vrijblijvend een prijsopgave doen voor het vastleggen van uw project. Ik opereer door het hele land en ook buiten de landsgrenzen is bespreekbaar.